HVORFOR ROTARY / 5 GODE GRUNNER

5 GODE GRUNNER

Fem gode grunner til å bli medlem i Rotary

Rotary ble stiftet i 1905 og er verdens største serviceorganisasjon med 1.2 mil. medlemmer. Medlemmene kommer fra ulike områder i samfunnet, både fra privat og offentlig sektor og både ledere, arbeidstakere, pensjonister oa. er representert.

1. Faglig utvikling.  Den opprinnelige grunn for starten på Rotary var forretningsutvikling. Alle trenger et nettverk, og Rotary består av et gjennomsnitt av virksomhetene i området. Medlemmene kommer fra forskjellig ståsted. Rotarianere hjelper hverandre, og sammen hjelper de andre. Enten du er leder, eller har en annen rolle, kan Rotary fungere som en skole i ledelse, dvs. i å motivere og øve innflytelse.

2. Personlig utvikling.  Gjennom samarbeid med andre, og gjennom interessante foredrag, utvikles og styrkes personlige egenskaper. Informasjon og diskusjon om hva som skjer lokalt, nasjonalt og internasjonalt bidrar til ny innsikt i et bredt spekter av emner. Rotary er for folk som liker mennesker. Et aktivt medlemskap gir trygghet, du utvikles som person, sosialt og medmenneskelig.

3. Nettverk. Alle Rotarianere bærer sin medlemsnål «Rotary Internasjonal». Det er klubber mange steder (30 000) i 162 land. Som medlem vil du bli ønsket hjertelig velkommen og Rotary tilbyr utviklingsprogram, stipender, og egne klubber for ungdom (Rotaract/interract).

4. Tilbyr tjenester- mulighet til å yte. Engasjement og moro Rotary er bl.a. en tjeneste og yrkesorganisasjon. Forretningsideen er medmenneskelighet og virkemiddelet er tjenester for andre, både lokalt og internasjonalt, gjennom arbeid med ulike prosjekter og gjennom direkte økonomisk støtte.

Dette er kanskje den viktigste grunnen til å bli Rotarianer - å få mulighet til å gjøre noe for andre og utvikle seg selv gjennom dette arbeidet.

Engasjement i Rotary er dessuten moro. Du treffer venner, jobber med prosjekter, og deltar ved sosiale treff.

5. Kulturell forståelse- og ingen hemmeligheter! I Rotary finnes nesten alle religioner, land, kulturer, hudfarge, raser, politisk og etnisk tilhørighet. Rotary har ingen hemmelige ritualer, regler, trosbekjennelse eller håndtrykk. Klubben er et åpent samfunn for kvinner og menn som helt enkelt tror på at det å hjelpe andre gir en bedre verden!

Velkommen til oss 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Fredrikstad Sjømannsforening.
Adresse: Ridehusgaten 25
Postnummer: 1604
Sted: Fredrikstad
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 18:45:00
Møtespråk: no

DG fellesmøte i Gamlebyen
29. okt. 2019, 18.45

Fellesmøte med Borge-, Gamlebyen-. og Fredrikstad ...

"Resultatservice IOC"
5. nov. 2019, 18.45

Foredrag ved Ketil Pettersen 3 minutter: ikke a ...

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...